Een bewaartermijn toevoegen

Hoe voeg je een bewaartermijn toe

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een nieuwe bewaartermijn wil toevoegen ga je via het startscherm van Rapasso eerst naar het instellingen menu.

Vervolgens klik je op bewaartermijnen (1).

In dit voorbeeld zijn er al 3 verschillende bewaartermijnen ingevoerd. Wil je nog een andere bewaartermijn toevoegen (bijvoorbeeld 90 dagen) dan klik je op het +-teken (2). Hierna kun je een bewaartermijn toevoegen. Geef de bewaartermijn een naam en vul het aantal dagen in. Klik vervolgens op opslaan.