In Rapasso is het mogelijk om activiteiten in te plannen. Afspraken die je inplant kunnen worden doorgezet naar je e-mailadres zodat jij de afspraak in je eigen agenda kunt toevoegen. Je kunt op twee manieren activiteiten plannen. Dit kan ofwel door de optie 'Plan in toekomst' (1) in het eerste scherm van de persoonskaart of door op de button 'Geplande activiteiten' (2) te klikken. Bij optie 1 zie je altijd de laatste drie activiteiten. Bij optie 2 zie je het complete activiteiten overzicht.

Een activiteit plannen

Video-instructie voor het plannen van een afspraak:

Uitleg in tekst:
Als je bijvoorbeeld een telefoongesprek gaat plannen, klik dan onder de optie 'Plan in toekomst' op de tekst 'Telefoongesprek'. Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien waarop je snel informatie over het a.s. telefoongesprek kunt ingeven.

Wil je uitgebreidere informatie noteren klik dan op de knop 'Meer..." Het volgende scherm verschijnt:

Je kunt naar eigen wens extra informatie ingeven, tijd registreren en/of opmerkingen toevoegen. Door op de knop 'opslaan' (deur met groene pijl) te klikken, sla je de informatie op en verlaat je dit scherm en ga je terug naar het voorgaande scherm.

Activiteit delen met cliënt

Als je jouw activiteit deelt met jouw cliënt door een vinkje te zetten bij de optie "Deel met cliënt" dan ziet de cliënt dit terug in zijn eigen Dossier van zijn Cliëntportal.
(Let op: het kan zijn dat de Beheerder of Superuser binnen jouw organisatie dit onderdeel hernoemd heeft en dat dit anders genoemd wordt)

Via mail krijg je een bericht met een agenda verzoek toegestuurd. Als je deze accepteert wordt het aan jouw (indien gekoppeld) eigen agenda toegevoegd.