Startpagina

Uitleg over jouw eigen startpagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instructievideo:

Uitleg in tekst:
Nadat je bent ingelogd kom je op jouw eigen startpagina terecht. Op deze pagina zie je een kort overzicht van:

Recente Trajecten (1)

Onder het kopje 'Recente Trajecten' zie je een overzicht van jouw actieve trajecten, waar recent nog iets in veranderd is. Wanneer je er één aanklikt, dan opent de trajectkaart van deze persoon zich. Vanuit daar kan je direct de gegevens raadplegen of nieuwe items toevoegen.

Dossier Items (2)

Onder het kopje 'Dossier Items' zie je een overzicht van alles wat jij recent hebt toegevoegd aan jouw lopende dossiers. Dit kunnen verslagen, telefoongesprekken, bestanden, mails, en notities zijn.

Door op een item te klikken ga je door naar het betreffende item.

Activiteit clientportalen (3)

Onder het kopje 'Activiteit clientportalen' vind je een overzicht van de laatste activiteiten van jouw cliënten op hun cliëntportal. Dit kunnen reacties op berichten zijn of bijvoorbeeld aanvullingen op hun werkervaringen. Het meest recente staat boven aan. Mocht je niet alles willen zien op je startpagina zet dan een vinkje bij 'alleen ongelezen'.

Het is mogelijk om deze vinkjes standaard 'aan' of standaard 'uit' te zetten voor je eigen account. De uitleg hoe je dit doet, vind je in het artikel Gebruikersinformatie bij het onderdeel 'Wijzig gebruikersprofiel'.

Onverwerkte E-mails (4)

In de meeste gevallen worden e-mails automatisch gekoppeld aan het juiste dossier. Er zijn echter een paar situaties waarbij dit niet het geval is en dan kun je de e-mail handmatig koppelen zodat deze alsnog in het juiste dossier komt. Mails die niet direct worden gekoppeld komen bij 'Onverwerkte E-mails' te staan.

Alle informatie over hoe je e-mails handmatig kan koppelen vind je in het artikel over Mailverwerking.

Geplande activiteiten (5)

Een overzicht van toekomstige activiteiten zoals telefoongesprekken, afspraken en taken vind je terug op je startpagina. Deze activiteiten kun je zelf aanmaken via de persoonskaart of via de trajectkaart. Ook kunnen er activiteiten die door een collega zijn aangemaakt op jouw naam worden gezet.

Op je startpagina zie je maximaal 11 geplande activiteiten staan. Wil je een totaaloverzicht van al jouw activiteiten? Klik dan in de linkerkant van je scherm op deze button:

Activiteit dashboards (6)

Onder het kopje 'Activiteit dashboards' vind je een overzicht van de laatste activiteiten van jouw opdrachtgever. Dit kunnen reacties op berichten zijn of bijvoorbeeld aanvullingen op zaken. Het meest recente staat boven aan. Mocht je niet alles willen zien op je startpagina zet dan een vinkje bij 'alleen ongelezen'.

Het is mogelijk om deze vinkjes standaard 'aan' of standaard 'uit' te zetten voor je eigen account. De uitleg hoe je dit doet, vind je in het artikel Gebruikersinformatie bij het onderdeel 'Wijzig gebruikersprofiel'.

Helpfunctie (7)

Kom je er met de artikelen in het Helpcenter niet uit en heb je hulp nodig of aanvullende vragen? In ieder scherm bevindt zich rechtsonder onze 'help-button'. Door hier op te klikken opent zich een pop-up scherm waarin jij jouw vragen aan ons kunt stellen.

Wil je dit scherm verlaten klik dan rechtsonder op het groene V-teken. Het scherm verdwijnt, maar jouw vraag blijft bewaard. De vraag komt direct binnen op de helpdesk. Als het ons niet direct lukt om te reageren, dan zie je bij de volgende keer inloggen een rood getal in de help-button waaraan je kunt zien dat we jouw vraag alsnog hebben beantwoord.