Instructievideo:

Uitleg in tekst:
Nadat je bent ingelogd kom je op jouw eigen startpagina terecht. Op deze pagina zie je een kort overzicht van jouw lopende Recente Trajecten (1), de laatste toegevoegde Dossier Items (2), Cliënt Feedback (3), eventueel Onverwerkte E-mails (4), Geplande Activiteiten (5) en de helpfunctie (6).

Recente Trajecten (1)

Onder het kopje Recente Trajecten zie je een overzicht van de trajecten die momenteel onder jouw beheer vallen met daarbij de namen van de personen. Wanneer je op een persoon klikt, kom je in de trajectkaart van deze persoon terecht. Je ziet in deze kaart aanvullende informatie over het traject waar jij aan gekoppeld bent.

Dossier Items (2)

Onder het kopje 'Dossier Items' zie je een overzicht van alles wat jij recent hebt toegevoegd aan jouw lopende dossiers. Dit kunnen verslagen, telefoongesprekken, bestanden, mails, en notities zijn.

Cliënt Feedback (3)

Onder het kopje 'Cliënt Feedback' vind je een overzicht van de laatste activiteiten van jouw cliënten. Het meest recente staat boven aan. Mocht je niet alles willen zien op je homepagina zet dan een vinkje bij 'alleen reacties' of bij 'alleen ongelezen'.

Onverwerkte E-mails (4)

In principe herkent ons systeem door middel van de e-mailadressen aan welk dossier de betreffende mail gekoppeld kan worden. De mails die jij aan een dossier wilt toevoegen kun je sturen naar dossier@rapasso.eu. Soms worden de mails echter niet herkent en hierom niet gekoppeld. Deze mails vind je terug onder het kopje "Onverwerkte E-mails'. Door op de mail te klikken kun je zelf aangeven aan welk traject/persoon de mail gekoppeld kan worden, zodat je de mail terug kunt vinden in het dossier.

Geplande activiteiten (5)

Een overzicht van toekomstige activiteiten zoals telefoongesprekken, afspraken en taken kun je op je homepagina terugvinden. Deze activiteiten kun je zelf handmatig invoeren via de persoonskaart of via de trajectkaart. Ook kunnen er activiteiten die door een collega zijn aangemaakt op jouw naam worden gezet.

Op je Homepagina zie je maximaal 11 geplande activiteiten staan. Wil je een totaaloverzicht van al jouw activiteiten? Klik dan in de linkerkant van je scherm op deze button:

Helpfunctie (6)

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig of aanvullende vragen? In ieder scherm bevind zich rechtsonder onze 'help-button'. Door hier op te klikken opent zich een pop-up scherm waarin jij jouw vragen aan ons kunt stellen.

Wil je dit scherm verlaten klik dan rechtsonder op het X-teken. Het scherm verdwijnt, maar jouw vraag blijft bewaard. Lukt het ons niet om meteen te reageren dan zie je bij de volgende keer inloggen een rood getal in de help-button waaraan je kunt zien dat we jouw vraag alsnog hebben beantwoord.