Activiteiten plannen

Activiteiten (to do's) plannen via de persoonskaart

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rapasso is het mogelijk om activiteiten in te plannen. Afspraken die je inplant kunnen worden doorgezet naar je e-mailadres zodat jij de afspraak in je eigen agenda kunt toevoegen. Je kunt op twee manieren activiteiten plannen. Dit kan ofwel door de optie 'Plan in toekomst' (1) in het eerste scherm van de persoonskaart of door op de button 'Geplande activiteiten' (2) te klikken. Bij optie 1 zie je altijd de laatste drie activiteiten. Bij optie 2 zie je het complete activiteiten overzicht.

Een activiteit plannen

Als je bijvoorbeeld een telefoongesprek gaat plannen, klik dan onder de optie 'Plan in toekomst' op de tekst 'Telefoongesprek'. Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien waarop je informatie over het a.s. telefoongesprek kunt ingeven.

• Datum en tijd: deze pas je aan naar de juiste datum en tijd.

• Coach: standaard staat hier je eigen naam, maar deze kan je ook aanpassen naar een andere gebruiker van Rapasso.

• Deel met cliënt: als je jouw activiteit deelt met jouw cliënt door hier een vinkje te zetten dan ziet de cliënt dit terug in zijn eigen Cliëntportal. (Dit kan alleen als er al een actief Clientportal is, anders zal dit vinkje niet aan te zetten zijn).

• Voltooid: dit vink je aan als de activiteit voltooid is.

• Verstuur kalenderkoppeling: via mail krijg je een bericht met een agenda verzoek toegestuurd. Als je deze accepteert wordt het aan jouw (indien gekoppeld) eigen agenda toegevoegd.

• Rapporteerbaar: dit vinkje kan je alleen inzetten als de activiteit ook gekoppeld wordt aan een traject (meer info over de optie 'Rapporteerbaar' vind je hier).

• Traject: als er vo or de persoon een traject is aangemaakt, kan je de activiteit hier direct koppelen aan dit traject. Nog makkelijker zou zijn om de activiteit een volgende keer direct onder een traject aan te maken, dan wordt deze automatisch gekoppeld. Zie voor meer info het artikel over de Trajectkaart.

• Categorie: indien gewenst kan je de activiteit hier een categorie meegeven.

• Onderwerp en beschrijving: deze zijn naar eigen wens in te vullen.

• Tijdregistratie: indien gewenst kan hier direct een tijdregistratie worden opgevoerd. Deze kan ook op een later moment worden toegevoegd.

Door op de knop 'opslaan' te klikken, sla je de informatie op en verlaat je dit scherm en ga je terug naar het voorgaande scherm.