Gebruikers informatie

Waar vind ik gebruikersinformatie zoals: wijzig gebruikersprofiel, wijzig wachtwoord.

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers informatie

Elke professional kan specifieke informatie of instellingen toepassen voor zijn/haar Rapasso account. Deze gebruikersinformatie vind je door rechts bovenin de donkerblauwe balk op je naam te klikken.

Wijzig gebruikersprofiel

Druk op de 'Je naam' en vervolgens op 'Profiel'.

Bij het wijzigen van het gebruikersprofiel kan je verschillende zaken configureren.

• Profielafbeelding aanpassen: hier kan je een foto van jezelf uploaden. Deze foto komt ook terug in het Cliëntportal.

• Telefoonnummer: hier vul je het nummer waarop cliënten je mogen bellen. Deze wordt ook gepubliceerd in het Cliëntportal.

• Roepnaam: het systeem gebruikt automatisch op een aantal plaatsen je voornaam. In het geval dat er meerdere gebruikers zijn met dezelfde voornaam, dan kan dit verwarrend werken. Op deze plaats kan er daarom een alternatieve naam ingevoerd worden. Dit kan ook gewoon voornaam + achternaam zijn.

• Extra tekst 1, 2 en 3: dit zorgt er voor dat je eigen placeholders in sjablonen kan maken. Meer info over het maken van sjablonen vind je hier.

• Stuur een e-mail bij elke iedere cliënt reactie: als de cliënt in zijn Cliëntportal een bericht stuurt waarop hij direct contact zoekt of reageert op iets wat jij als professional geplaatst hebt krijg je hier buiten Rapasso om ook een e-mail notificatie van.

• Toon standaard alleen reacties op het dashboard: op je startpagina bij Cliëntfeedback worden alle mutaties gedaan in het Cliëntportal getoond. Wil je daar enkel de 'cliënt reacties' zien, dan kan je dit aanvinken.

• Toon alleen ongelezen items in Dashboard Cliënt update: als je dit aanvinkt, dan krijg je op je startpagina in Rapasso bij Cliëntfeedback standaard alleen de ongelezen items te zien.

Wijzig Wachtwoord

Hier kan je, je wachtwoord aanpassen. Vul eenmaal het oude wachtwoord in, daarna tweemaal het nieuwe wachtwoord.

Zorg dat je wachtwoordsterkte past bij de gevoeligheid van de informatie die je vastlegt.

#wachtwoord, reset, profiel