Gebruikers informatie

Elke professional kan specifieke informatie of instellingen doen voor zijn/haar Rapasso account. Deze gebruikersinformatie vind je rechts bovenin de blauwe balk.

Druk op de link 'Welkom Je naam'. Hierna kom je op het gebruikelijke scherm waarop je kan kiezen voor

1. Wijzig gebruikersprofiel
  2. Wijzig wachtwoord

Wijzig gebruikersprofiel

Bij het wijzigen van het gebruikersprofiel kan je verschillende zaken configureren.

1. Een foto van jezelf uploaden. Deze foto komt ook terug in het Online Portaal.
  2. Je Skype ID invoeren. Deze komt in het Online Portaal terug. Uitleg over skype vind je hier.
  3. Telefoonnummer. Hier vult u het nummer waarop cliënten je mogen bellen. Deze wordt ook gepubliceerd in het Online Portaal.
  4. Kenmerk. Een kenmerk dat de organisatie u geeft. Dit is niet aan te passen.
  5. Jobport login. Heeft u jobport en is het inlog email adres afwijkend van die waarmee u inlogt kan de superuser deze wijzigen.
  6. Naam. Dit is een overschrijving van uw voornaam welke het systeem automatisch gebruikt om te duiden welke zaken aan je naam verbonden zijn. (Mochten er meerdere professional zijn met dezelfde voornaam kan dat voor verwarring zorgen, en kan daar en alternatieve naam ingevoerd worden.)
  7. Stuur een e-mail bij elke iedere cliënt reactie. Als de cliënt in zijn Online Portaal een bericht stuurt waarop hij direct contact zoekt of reageert op iets wat jij als professional geplaatst hebt krijg je hier buiten Rapasso om ook een e-mail notificatie van.
  8. Toon standaard alleen reacties op het dashboard. Op het dashboard bij 'Cliënt reacties' worden alle mutaties gedaan in het Online Dossier getoond. Wil je daar enkel de 'cliënt reacties' zien kan je dit aanvinken.
  9. Opslaan

Wijzig Wachtwoord

Hier kan je, je wachtwoord wijzigen. Vul eenmaal het oude wachtwoord in, daarna tweemaal het nieuwe wachtwoord.
Zorg dat je wachtwoordsterkte past bij de gevoeligheid van de informatie die je vastlegt.

#wachtwoord, reset, profiel