Een persoon toevoegen

Via de module 'personen' kun je cliënten aan Rapasso toevoegen. Links boven het overzicht van de personen klik je op het groene plus teken (1). Aan de rechterkant van je scherm verschijnt een lege kaart (2) waar je de benodigde informatie in de velden kunt invoeren.

Let op dat je bij het tabblad 'contactinformatie' het juiste e-mailadres invoert.
Na het invullen van alle velden en tabbladen klik je rechtsonder (3) om op te slaan.

Meer over hoe je een persoon koppelt aan een organisatie en werkrelaties klik hier.