Koppelen aan Organisatie

Organisatie aanmaken

Voordat je een persoon kunt koppelen aan een organisatie moet je eerst de betreffende organisatie ingevoerd hebben.
Een organisatie wordt toegevoegd in het onderdeel 'Organisaties' door linksboven op het groene plusteken (1) van toevoegen te klikken. Er verschijnt vervolgens rechts een scherm (2) met lege velden waarop je de organisatiegegevens kunt toevoegen.

Koppelen Persoon

Om een persoon te koppelen aan een organisatie kies je de betreffende persoon in het menu 'Personen' en klik je in de persoonskaart op de naam in de blauwe balk.

Vervolgens krijg je de detailinformatie van de persoon te zien. Deze detailinformatie heeft vier verschillende tabbladen. Je klikt op het derde tabblad 'Werkrelaties'.

Je kunt nu de persoon koppelen aan een bestaande organisatie in Rapasso door bij 'Koppelen aan' een organisatie te kiezen die je al had ingevoerd bij 'Organisaties'.

Werkrelaties 'Anders'

Bij de optie 'Anders' kun je een andere/afwijkende organisatie op geven.

Let op: De organisatie die je bij 'Anders' invoert zie je niet terug in het menu bij Organisaties.

Werkrelatie 'Anders' kun je vergelijken met de eerdere opgedane werkervaring zoals een cliënt opgeeft op het cv.

De werkrelatie 'Anders' is gekoppeld aan het ePortfolio van jouw cliënt. Wanneer jouw cliënt in zijn cliëntportal bij het onderdeel ePortfolio de werkervaring invoert zie jij deze werkervaring bij werkrelaties als 'Anders'.

Let op: Jouw cliënt ziet alles wat jij invoert in het tabblad 'Werkrelaties' terug in zijn cliëntportal bij het onderdeel ePortfolio.

Personen kunnen gekoppeld worden aan meerdere organisaties. Wanneer je op het groene plusteken klikt verschijnt er onder het huidige veld een extra leeg veld.