Gebruikers binnen Rapasso met delete-rechten kunnen zaken uit Rapasso verwijderen. Dit kan vervelend uitpakken als niet veel later blijkt dat die betreffende persoon of dat betreffende traject toch niet verwijderd had moeten worden. Is daar dan niets meer aan te doen? Jawel, voor een periode van 30 dagen is het voor een gebruikers met de rol Beheerder nog mogelijk om bepaalde verwijderde informatie te herstellen.

Hiervoor gaat de Beheerder naar het Instellingenmenu (Tandwieltjes links onderin Rapasso) en vervolgens naar Verwijderde informatie.

Door een item aan te klikken opent aan de rechterkant het scherm met de detailgegevens. Door op de knop Herstellen te klikken wordt het verwijderde item weer hersteld.

Let op: dit is dus alleen mogelijk binnen 30 dagen na het verwijderen van de gegevens. Daarna is een verwijderd item echt weg.

Heb je het antwoord gevonden?