Inloggen in het Cliëntportal van jouw cliënt

Hoe kun je als coach/begeleider inloggen in het online dossier van jouw cliënt

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het inloggen in het Cliëntportal

Via jouw eigen Rapasso omgeving kun je inloggen in het online dossier van jouw cliënt. De groene cirkel om de profielfoto heen laat zien dat er een cliëntportal is. Om bij het cliëntportal te komen klik je in de persoonsbalk op het symbool van het Cliëntportal.

Vervolgens word je automatisch doorgeleid naar de online omgeving van jouw cliënt.

De look-and-feel van de online omgeving en de onderdelen kunnen afwijken van het bovenstaande voorbeeld. De inrichting kan door de Beheerders en superusers van jouw eigen organisatie worden aangepast.