Dashboard voor opdrachtgevers aanmaken

Uitleg over hoe je een dashboard aanmaakt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dashboards aanmaken

Dashboards gebruik je om te communiceren met je opdrachtgever. In dit artikel leggen we je uit hoe je een dashboard aanmaakt. De module voor dashboards bevindt zich in het instellingenmenu. Hier kom je door te klikken op het icoontje met de tandwieltjes links onderin Rapasso. Dit icoontje is alleen zichtbaar voor superusers.

Klik op het +-teken om een nieuw dashboard aan te maken.

Om een nieuw dashboard aan te maken klik je op het +-teken. Rechts in je scherm opent zich dan een veld, waarin je de naam van het dashboard kan ingeven en of het dashboard toegankelijk is voor opdrachtgevers. Wanneer een dashboard gesloten is kunnen opdrachtgevers niet inloggen en niks (meer) zien. Wil je dat het dashboard toegankelijk is zet het dan op 'Open'. Klik als laatste op het icoon voor 'Opslaan'.

Na het opslaan verschijnt er meer informatie over het dashboard. Hier kan je het dashboard verder configureren. Dit wordt verder uitgelegd in het artikel Configureren van een dashboard.

Let op: Als je een nieuw dashboard aangemaakt hebt wordt deze niet direct ingeladen aan de coach-kant van Rapasso. Als je een traject wilt koppelen aan een nieuw dashboard dien je de coach-kant te verversen. (Het systeem haalt dan alle nieuwe dashboards op.)