Actielijsten beheren

Uitleg hoe je actielijsten kan wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Actielijsten beheer

Om een bestaande actielijst te wijzigen of te verwijderen ga je als Superuser naar het Instellingenmenu (Tandwieltjes links onderin Rapasso) en vervolgens naar Actielijsten.

Verwijderen actielijst

Om een actielijst te verwijderen klik je op het prullenbakje achteraan bij de betreffende actielijst.

Let op: dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Aanpassen actielijst

Door op de regel van de actielijst te klikken opent aan de rechterkant van je scherm de actielijst. Hier kan je acties aanpassen, verwijderen of eventueel een nieuwe toevoegen door op het +-teken te klikken.

Wanneer je de naam danwel de status (Actief/Concept) van de actielijst wilt aanpassen, klik dan op de naam van de Actielijst

Let op: Wijzigingen die je aanbrengt in een actielijst zijn niet van invloed op eerder ingezette actielijsten bij een dossier.