Wat zijn projecten?

Uitleg over het onderdeel Projecten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Projecten

Een project is een verzameling van trajecten. Bijvoorbeeld een opdracht bij een opdrachtgever waarvoor je meerdere trajecten uitvoert, eventueel specifieke afspraken bij maakt en eenvoudig het totaaloverzicht houdt over alle trajecten.

Door in de linkerkolom binnen Rapasso te klikken op het icoon voor Projecten open je de lijst met al ingevoerde projecten. Door op een regel te klikken open je aan de rechterkant van je scherm de projectkaart. Uitgebreide uitleg over wat je op de projectkaart terugvindt lees je terug in het artikel Projectkaart.

Wil je naar de instellingen van het project, klik dan op de naam van het project in de paarse balk:

Hier kan je de instellingen aanpassen.

Meer uitleg over de instellingen vind je terug in het artikel Projectinstellingen.