Trajectbalk

Welke onderdelen vind je terug in de trajectbalk?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Trajectbalk

De trajectbalk is direct herkenbaar door zijn roze kleur en de voetstapjes die naast de naam van de cliënt staan.

In de trajectbalk zie je verschillende iconen.

1. Naam van de cliënt: als je hier op klikt dan ga je naar de voortgangsmonitor van het traject.

2. Persoonskaart: als je hier op klikt dan ga je naar de persoonskaart van deze persoon. Meer informatie over de persoonskaart vind je hier.

3. Cliëntportal: als er een Cliëntportal is geopend voor de cliënt zie je dit icoon. Als je hier op klikt dan wordt je doorgeleid naar het betreffende Cliëntportal.

Meer informatie over het Cliëntportal vind je hier.

4. Dashboard: als er een opdrachtgever dashboard aan dit traject gekoppeld is, dan kan je op dit icoon klikken om naar het dashboard te gaan. Als er geen dashboard gekoppeld is, dan zie je dit icoon hier niet. Indien er meerdere dashboards aan een traject gekoppeld zijn, dan ga je in eerste instantie naar het 1e dashboard dat gekoppeld is. Eventueel kan je linksboven in het dashboard (bij het pijltje) klikken om naar de overige dashboards te gaan.

Meer informatie over dashboards vind je hier.

5. Briefsjablonen: hier open je de briefsjablonen die beschikbaar zijn bij dit traject. Meer informatie over briefsjablonen vind je hier.

6. Instellingen: hier vind je de de rapportage, trajectinstellingen en trajectvelden.

Meer informatie over traject instellingen vind je hier.

Trajectverslag

Bij rapportage vind je het trajectverslag, hier krijg je een voortgangsverslag te zien waarbij je zelf kan kiezen wat er getoond moet worden.

1. Hier staan de algemene gegevens over het traject.

2. Hier kan je door middel van het aan- en uitvinken van onderdelen kiezen welke onderdelen getoond moeten worden. De onderste helft van je scherm wordt hier direct op aangepast.

3. Bij filter kan je nog aangeven over welke periode je de voorgang wilt zien en of alleen de rapporteerbare items getoond moeten worden of alles wat in het dossier is opgenomen.

4. Je kan dit vervolgens uitprinten of opslaan als pdf. Uitleg over hoe je kan printen of opslaan als *.pdf.