Trajectteams

Uitleg hoe een superuser trajectteams kan aanmaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Traject teams

Binnen het onderdeel Trajecten is het mogelijk om te werken met vaste teams i.p.v. een enkele begeleider. Het samenstellen van een team kan alleen gedaan worden door een superuser en is terug te vinden in het Instellingenmenu (de tandwieltjes linksonder in Rapasso). Als je op het icoon van de Trajectteams klikt dan zie je een lijst met al eerder samengestelde trajectteams.

Nieuw trajectteam samenstellen

Om een nieuw trajectteam aan te maken klik je op het +-teken, aan de rechterkant van je scherm kan je daarna een naam voor het team opgeven.

Klik daarna rechtsonder op het icoon voor Opslaan.

Vervolgens ga je teamleden toevoegen door op het +-teken te klikken. Hier kan je kiezen uit een lijst met personen met een account op Rapasso.

Tevens kan je aangeven welke rol die persoon heeft binnen het trajectteam. Standaard staan hier een aantal rollen aangegeven. Mocht je hier een rol in missen, dan kan je dit aangeven via de helpdesk van Rapasso.

Aanpassen bestaand trajectteam

Door in de lijst met trajectteams er eentje aan te klikken kan je aanpassingen doen in een bestaand trajectteam.

1. Door op de naam van het team te klikken, kan je de naam indien gewenst aanpassen.

2. Door op het +-teken te klikken kan je nieuwe teamleden toevoegen

3. Door op het potloodje te klikken kan je het teamlid aanpassen en door op het prullenbakje te klikken kan je het betreffende teamlid uit het team verwijderen.