Bestanden uploaden als cliënt

Cliënten kunnen documenten uploaden door in het Cliëntportal links in het menu onder ePortfolio naar het menu-item "Bestanden" (1) te gaan. Vervolgens klikt hij of zij rechtsboven op het plus-teken (2).

De cliënt selecteert daarna het juiste bestand van zijn of haar computer en klikt op openen.

Daarna wordt er een onderwerp en eventueel een beschrijving aan toegevoegd en dan kan het bestand worden opgeslagen.

Dit bestand wordt nu toegevoegd aan het onderdeel bestanden in het Cliëntportal.

Zichtbaarheid bestanden

De bestanden zijn vervolgens niet alleen voor de cliënt zichtbaar, maar worden automatisch toegevoegd aan het dossier van de professional (begeleider/coach) zodat deze bestanden ook voor hem/haar inzichtelijk zijn.

Heb je het antwoord gevonden?