Het is mogelijk om meerdere gebruikers toegang te geven tot hetzelfde traject, bijvoorbeeld omdat 2 coaches samenwerken of omdat er naast de hoofdcoach ook een arbeidsdeskundige of iemand van de backoffice toegang moet hebben.

Het is hiervoor niet nodig om een coach toegang te geven tot alle trajecten, maar dit kan per traject ingeregeld worden. Helemaal AVG-proof dus.


Let op: Dit zogenoemde 1-op-N-mechanisme werkt op trajecten. Dit betekent dat iemand die niet als coach gekoppeld is aan een persoon, maar wel aan een traject van deze persoon, niet volledig toegang heeft tot alle persoonsgegevens van deze persoon. Je ziet dan slechts een gedeelte van de gegevens en kunt dus ook niet alles muteren.

Hoe werkt het?

Ga naar de trajectinstellingen. (lees eventueel dit artikel voor als je niet weet hoe je daar komt)


Onderaan bij de trajectinstellingen vind je de 2 onderstaande opties:

Deze 2 velden hebben hetzelfde doel, namelijk personen toevoegen aan het traject. 

Traject leden

Door op het groene plusje te klikken krijg je de mogelijkheid om een persoon toe te voegen aan het traject.

Let op: dit is niet een contactpersoon uit de lijst Personen, maar moet een gebruiker van Rapasso zijn!
Tevens kun je hier aangeven welke rol deze persoon heeft. Standaard zitten hier enkele veel gebruikte rollen in, maar als binnen jullie omgeving een specifieke rol gewenst is, dan kan deze aangevraagd worden via een berichtje naar de helpdesk.
Na het opslaan heeft de toegevoegde persoon dezelfde rechten en opties als de primaire coach.
Deze persoon zal vanaf dit moment ook zichtbaar zijn aan de rechterkant op het cliëntportal als begeleider.

Traject team

De optie Traject team werkt met vooraf vastgestelde teams. Als het voorkomt dat een team van specialisten altijd (of in ieder geval vaker) in die samenstelling samenwerkt aan een traject, dan kan zo'n team vooraf gedefinieerd worden. 

Dit samenstellen van een team kan alleen gedaan worden door een superuser, en is dan ook terug te vinden in het superuser menu. Dit bevindt zich bij de Instellingen (de tandwieltjes linksonder in de menubalk). In het artikel Trajectteams vind je meer uitleg over hoe de teams samengesteld kunnen worden.

Let op: In tegenstelling tot personen die als Team leden worden toegevoegd aan een traject zijn personen die als traject team worden toegevoegd niet zichtbaar op het cliëntportal. Op die manier hoeft bijvoorbeeld niet bij elk cliëntportal het secretariaat getoond te worden (als voorbeeld).

Traject leden en Traject teams zijn ook naast elkaar te gebruiken als dit gewenst zou zijn.

#1opN #meerdere coaches

Heb je het antwoord gevonden?