Aanpassen e-mailadres cliënt met een actief Cliëntportal

Uitleg over het aanpassen van een e-mailadres van een cliënt en het opnieuw uitnodigen voor het Cliëntportal

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aanpassen e-mailadres van een cliënt met een actief online cliëntportal

Alleen jij als coach kan het e-mailadres waarmee de cliënt inlogt in zijn of haar portaal aanpassen.

Dit doe je op de volgende manier:
Ga naar het betreffende cliëntportal.
Links onderin zie je de beheersectie:

Klik op uitnodigingen en vervolgens op de knop 'Opnieuw uitnodigen'.

Het volgende scherm verschijnt:

Als je hier het nieuwe, correcte e-mailadres invoert dan wordt de uitnodiging met de nieuwe inloggegevens naar dat e-mailadres gestuurd.

Daarnaast wordt dit e-mailadres in Rapasso zelf als nieuw e-mailadres opgevoerd.

Let op: bovenstaande manier is de enige manier waarop je een e-mailadres van een cliënt kan wijzigen. Wanneer je het e-mailadres op de persoonskaart in Rapasso aanpast, dan wordt het niet doorgevoerd naar de inloggegevens van de cliënt.