Bestanden toevoegen (uploaden) in het cliëntportal

Beschrijving van het onderdeel Bestanden in het cliëntportal.

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bestanden uploaden

In het cliëntportal kunnen documenten worden toegevoegd. Dit kan zowel door de coach als door de cliënt worden gedaan.

1. Ga in het Cliëntportal links in het menu onder Coaching naar het menu-item 'Bestanden'.

2. Vervolgens klik je rechtsboven op het +-teken.

3. Selecteer het juiste bestand vanaf je computer en klik op 'openen'.

4. Daarna wordt er een onderwerp en eventueel een beschrijving aan toegevoegd en dan kan het bestand worden opgeslagen.

Dit bestand wordt nu toegevoegd aan het onderdeel bestanden in het Cliëntportal.

Zichtbaarheid bestanden

De bestanden zijn vervolgens niet alleen voor de cliënt zichtbaar, maar worden automatisch toegevoegd aan het dossier binnen Rapasso, waartoe de coach toegang heeft. Het bestand vind je dan terug op de persoonskaart en kan eventueel handmatig nog aan een traject worden gekoppeld.