Organisatiekaart

Uitleg over de organisatiekaart en het opbouwen van een dossier bij een organisatie

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de organisatiekaart te openen, klik je in de linkerkolom op het icoon voor Organisaties. Door een organisatie te selecteren opent aan de rechterkant van je scherm de organisatiekaart.

Hier zie je een overzicht van de ingevoerde gegevens van de organisatie. Door op de naam in de gele balk te klikken kan je deze gegevens ook weer muteren of aanvullen als dat nodig is.

Tab personen

Op de tab met Personen zie je alle opgevoerde personen die gekoppeld zijn aan deze organisatie. (Check dit artikel hoe je de koppeling tot stand kan brengen).

Door op 'Voeg nieuw toe' te klikken kan je vanuit deze plek een nieuwe persoon die hoort bij deze organisatie opvoeren. De koppeling tussen persoon en organisatie wordt dan automatisch gelegd.
Klik je op de naam van een persoon, dan word je doorgeleid naar de betreffende persoonskaart.

Tab Trajecten

Op de tab met Trajecten zie je alle trajecten die gekoppeld zijn aan deze organisatie. (Check dit artikel hoe deze koppeling gemaakt wordt).

Tabs Dossier/Geplande activiteiten/Bijlagen

Op deze 3 tabbladen kan je op dezelfde wijze zaken vastleggen als op de persoonskaart, maar dan op organisatieniveau.