Trajecten Lijst

Zoeken en filteren van trajecten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Trajecten

Klik op het icoon met de voetstapjes in de linkerkolom in Rapasso om de lijst met trajecten te zien.

Zoeken

Je kan de lijst trajecten doorzoeken door in het 'zoeken veld' de naam van de cliënt in te voeren. Door te beginnen met typen wordt het zoeken direct gestart.

Filteren

Boven de lijst is er de mogelijkheid om de lijst te filteren. Als je hier op klikt krijg je verschillende filter mogelijkheden.

1. Toon: Hier kan gekozen worden om actieve / inactieve of alle trajecten te tonen.

2. Traject type: Hier kies je om alle trajecten van een bepaald type te laten zien.

3. Project: Indien er gewerkt wordt met 'Projecten' kan je hier filteren op alle trajecten die aan een bepaald project zijn gekoppeld.

4. Dashboard: Indien er gewerkt wordt met Dashboards kan je hier filteren op alle trajecten die aan een bepaald dashboard gekoppeld zijn.

5. Traject team: Indien er gewerkt wordt met 'Traject teams', dan kan er hier gefilterd worden op 1 specifiek Traject team.

6. Coach: Laat enkel trajecten zien van een bepaalde begeleider.

7. Startdatum / Einddatum: Trajecten gestart of juist afgesloten in een bepaalde periode worden getoond.

Alle filters kunnen gecombineerd worden. Alles wat voldoet aan alle criteria wordt getoond. Klik op 'Filter' en het filter is ingesteld.

Standaard filter

Na het instellen van het filter kan je aanvinken om deze als standaardweergave te gebruiken, zodat een volgende keer als je weer inlogt dezelfde filterinstellingen actief zijn.

Tip: Stel bijvoorbeeld jezelf als coach in en laat enkel de actieve trajecten zijn. Op deze manier krijg je enkel je actieve caseload te zien.

Let op: Wil je de complete lijst of mis je trajecten kijk dan of er een filter actief is. Dit zie je doordat de letters 'Open filters' oranje kleuren. Voor het deactiveren klik je op 'Open filters' en vervolgens op de knop 'Filters wissen'. Je krijgt nu weer de volledige lijst te zien.