Tijdregistratie

Tijd bijhouden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rapasso kun je tijd registreren van ingezette interventies, zodat achteraf bijvoorbeeld gekeken kan worden hoeveel tijd een traject, project of cliënt gekost heeft. Door middel van rapportages kan dit uit het systeem gehaald worden t.b.v. bijvoorbeeld KPI's en/of kosten berekenen.

Via jouw eigen organisatie of opdrachtgever krijg je veelal vooraf te horen wat je wel of niet bij moet houden. Maar ook voor eigen inzicht kan tijdregistratie nuttig zijn.

Via de vijfde button onderaan de persoonskaart kom je in een totaal overzicht van alle tijdregistraties van een persoon terecht.

Voor een volledig overzicht van jouw eigen tijdregistraties klik je links op de snelkoppeling voor tijdregistraties.

Wil je meer informatie, klik dan op de activiteit zelf zodat er rechts een scherm met detailinformatie verschijnt.

Exporteren

Je kunt de tijdsregistratie ook exporteren naar een Excel bestand. Klik op het klokje (1), kies vervolgens het traject welke je wilt exporteren (2). Klik op de exporteer knop (3). Vervolgens opent er aan de rechterkant een nieuw scherm met daarin de opties voor de rapportage (4). Kies welke opties je terug wilt zien op je export en klik hierna op Export (5). Er opent nu een apart Excel bestand.