Categorieën beheren

Het wijzigen van categorieën

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorieën aanpassen

Om een bestaande categorie te wijzigen of te verwijderen ga je als Superuser naar het Instellingenmenu (Tandwieltjes links onderin Rapasso) en vervolgens naar Categorieën.

Aanpassen categorie

Door op een categorie te klikken opent aan de rechterkant van je scherm een overzicht met de detailgegevens van de categorie. Klik op de naam van de categorie om wijzigingen aan te brengen.

Klik op het icoon voor Opslaan om de wijzigingen definitief te maken.

Filteren op categorieën

Door op de filterknop te klikken, kan je zelf filteren op bepaalde categorieën:

Verwijderen categorie

Om een categorie te verwijderen klik je op het prullenbakje achteraan bij de betreffende categorie.