Een bijzonder onderdeel binnen het Cliëntportal betreft de Mediatheek. Waar alle overige onderdelen (bijv. berichten/afspraken/e-portfolio/sollicitaties) specifiek voor 1 cliënt zijn, is wat er in de Mediatheek geplaatst wordt voor alle cliënten met een actief cliëntportal te zien.

De mediatheek kan bijvoorbeeld gebruikt worden om algemene bestanden te delen, een link naar een Youtube-filmpje of de algemene voorwaarden van jullie bedrijf.

Een gebruiker met de rol van superuser kan de mediatheek vullen.

Dit kan door naar een willekeurig online cliëntportal te gaan en daar te klikken op Mediatheek

Door op het 'plusteken' te klikken opent dit scherm zich:

Bij label vul je de naam in met daaronder eventueel een beschrijving. Bij categorie kan je kiezen uit al eerder aangemaakte categorieën of een nieuwe categorie aan te maken door op het tandwieltje te klikken.

Bij type geef je aan of je een link wilt toevoegen of een bijlage. Wanneer je 'bijlage' hebt geselecteert, dan komt er een veld beschikbaar waar je op kan klikken om een bestand toe te voegen.