Wat is 'Remote Login'?

Remote login

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De remote login module zorgt ervoor dat cliënten en klanten via jouw website direct in kunnen loggen op het Online Portaal of Dashboard. Volledig geïntegreerd op je eigen website en te stylen naar wens.

Een mooie manier om extra bezoekers naar je website te krijgen.

Wat krijg je bij afname van Remote Login

• Een 'beveiligde verbinding' naar je website.

• Een eenvoudig te gebruiken 'script' voor op de website.

• Alle communicatie vanuit Rapasso verwijst naar je eigen login pagina (uitnodigingen / notificaties /  herinneringen / etc).

• Mogelijkheid tot speciale afmeldpagina waar cliënten naar toe geleid worden na afmelden van het Online Portaal.

Wat verandert niet bij afname van Remote Login

• De e-mails verzonden vanuit Rapasso blijven verzonden worden vanuit noreply@rapasso.eu.

• Het in huisstijl gebrachte Online Portaal blijft gehost vanuit www.rapasso.eu. Dit blijft te zien in de adresbalk van de browser.

Deze zaken kunnen niet aangepast om de veiligheid en continuïteit van Rapasso te kunnen garanderen.

Enkele styling voorbeelden

Uitklap inlogmogelijkheid in het menu

Pop-up of speciale pagina om in te loggen met huisstijl kleuren.