Implementatie Remote Login

Wat kost het en hoe implementeer ik de Remote Login

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kosten

Voor de Remote Login betaal je eenmalig inrichtingskosten €495,- voor de hele Rapasso omgeving van jouw organisatie.

Aanleveren

Om de implementatie zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we de volgende informatie nodig:

1. Om veilig inloggen op Rapasso te garanderen dienen wij je website te autoriseren. Hiervoor hebben we het adres van de website waar de Remote Login geplaatst wordt nodig. Vanaf elke pagina binnen deze website kan vervolgens ingelogd worden.

2. Na afmelden van het Online Portal of het Dashboard kunnen klanten naar een specifieke pagina geleid worden. Wil je hier gebruik van maken lever dan een URL aan. Als er niets wordt aangeleverd, dan wordt er standaard doorgeleid naar de homepagina van je eigen website.

Wat doe je zelf?

Als bovenstaande gegevens aangeleverd en verwerkt zijn, dan is je website geautoriseerd om de Remote Login te tonen.

Om de Remote Login te plaatsen neem je de volgende code op in de html van de pagina waar je deze wilt hebben (een zogenaamde script include):

<script src="https://www.rapasso.eu/auth/remotelogin.js"></script>

Dit scriptje maakt als het ware vanzelf de Remote Login op het scherm. En technisch werkt het inloggen nu al.

LET OP: Er wordt dus alleen iets opgebouwd op geautoriseerde websites.

Styling

De Remote Login ziet er na plaatsing nog erg basic uit en moet nog gestyled worden.
De bouwer van je website zou dit redelijk eenvoudig moeten kunnen doen. De styling gaat middels CSS. Het stylen van de login box is geen service van Rapasso en dient in eigen beheer uitgevoerd te worden.

Het gehele Remote Login:
id="rapasso-remote-login"
E-mail label:
id="rapasso-email-label"
E-mail invoerveld:
id="rapasso-user-email"
Wachtwoord label:
id="rapasso-password-label"
Wachtwoord invoerveld:
id="rapasso-user-password"
Inlog knop:
id="rapasso-logon-button"