Opvoeren organisatie

Om een nieuwe organisatie op te voeren klik je links in je scherm op het icoon voor Organisaties

Klik op het plusteken (1). Je ziet dat er rechts in je scherm de Organisatiekaart verschijnt.
Je kan hier zoeken in de gegevens van de KvK-database (2). Door de juiste organisatie uit de lijst te selecteren, wordt een aantal gegevens direct voor je gevuld. Je kan er ook voor kiezen om alle gegevens handmatig in te voeren.

Bij 'Adressen' kan je op het plusteken (3) klikken om een nieuw adres op te voeren.
Na het invullen van de informatie klik je op het deurtje rechtsonder (3) om op te slaan.

Wijzigen organisatiegegevens

Om de ingevoerde gegevens op een later moment te wijzigen zoek je de betreffende organisatie op en klik je in de gele balk op de naam van de organisatie. Je komt dan weer in hetzelfde scherm terecht als bij het opvoeren van de organisatie.

Meer uitleg over de organisatiekaart vind je in het artikel over de Organisatiekaart.

#organisatie #KamervanKoophandel #kvk #bedrijf

Heb je het antwoord gevonden?