2-factor authenticatie opnieuw instellen

Wat te doen wanneer je als professional of cliënt een nieuwe telefoon hebt?

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Professional

2-factor authenticatie wordt gekoppeld aan jouw eigen smartphone. Wanneer je een nieuwe telefoon hebt, dan zal met deze telefoon opnieuw de procedure zoals in het artikel 'Starten met 2-factor authenticatie' moeten worden doorlopen.

Om dit te kunnen doen zal eerst jouw oude smartphone ontkoppeld moeten worden.
De superuser binnen jouw organisatie kan dit voor jou doen bij de gebruikersgegevens. Hier kun je komen via het instellingen scherm in Rapasso en vervolgens naar gebruikers te gaan.

Klik in de blauwe balk op de persoon waarvan de authenticatie gereset moet worden. Je krijgt onderstaand scherm te zien en klikt vervolgens op 'Reset 2-factor authenticatie.