FAQ
Rapasso Helpdesk

Nieuwe helpdesk mogelijkheid

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Intercom

Stel je vragen

Rechts onderin het scherm bevindt zich een knop. Met deze knop kan je vanuit Rapasso direct contact opnemen met de helpdesk.

Je vraag komt centraal bij ons binnen en kan direct opgepakt of toegewezen worden aan de juiste persoon. Op deze manier kunnen we je snel en goed van dienst zijn.

Laat je informeren

Naast dat je ons vragen kan stellen via deze knop kunnen we je ook op de hoogte brengen van eventuele 'kleine' wijzigingen / updates in Rapasso.

Mailen

Maak je toch liever gebruik van e-mail om je vraag te stellen is dat geen probleem. Stuur dan een e-mail naar het algemene e-mail adres van de helpdesk. Deze is helpdesk@rapasso.nl. Dit e-mail adres is gekoppeld aan ons helpdesk systeem waardoor je vraag zo snel en goed mogelijk beantwoord kan worden.