De Trajectbalk

De trajectbalk is direct herkenbaar door zijn roze kleur en de voetstapjes die naast de naam van de cliënt staan.

In de trajectbalk zie je verschillende knoppen

1. Naam van cliënt, als je hier op drukt ga je naar de voortgangsmonitor.
  2. Persoonskaart, als je hier op drukt ga je naar de persoonskaart van de persoon.
  3. Online Portaal, als er een Online Portaal is geopend voor de cliënt zie je dit icoon. Als je hier op drukt kom je direct in het Online Portaal.
  4. Traject Verslag, Als je hier op drukt kom je in het trajectverslag.

Trajectverslag

In het trajectverslag krijg je een overzicht van alle

1. Rapporteerbare dossier items
  2. Kosten
  3. Tijdregistraties
  4. Documenten
  5. Sollicitatie activiteiten

Deze kunnen uitgezet worden in het overzicht door het vinkje uit te zetten.

Je kan dit vervolgens uitprinten of opslaan als pdf. Uitleg over hoe je kan printen of opslaan als *.pdf.