Het inloggen in de Cliëntportal

Via jouw eigen rapasso omgeving kun je inloggen in het online dossier van jouw cliënt. Dit kan door in de persoonskaart te klikken op het symbool van de Cliëntportal.

Vervolgens word je automatisch doorgelinkt naar de online omgeving van jouw cliënt.

Look-and-feel is maatwerk

De look-and-feel van de online omgeving en de onderdelen kunnen afwijken van het bovenstaande voorbeeld. De inrichting is namelijk maatwerk en per afnemer wordt dit afgestemd.

Bekijken en berichten achterlaten

Jij kunt als coach/begeleider in deze online omgeving informatie toevoegen en de verschillende onderdelen en apps bekijken.  Je kunt iets toevoegen als je het volgende symbool ziet:

Alleen SuperUsers en beheerders hebben de rechten om bepaalde onderdelen en/of teksten te wijzigen.