Welke browser moet ik gebruiken?

Browsers en Rapasso

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Browsers

Er zijn verschillende browsers. Veelgebruikt zijn de volgende:

1. Safari (Apple).

2. Firefox (Mozilla).

3. Chrome (Google).

4. IE (IE staat voor Internet Explorer).

5. Edge of MS Edge.

Ze doen allemaal hetzelfde: Ze laten je de website zien welke achter een URL zit welke je in de adresbalk intypt. Maar toch doen ze het allemaal net iets anders.

Wat adviseren wij van Rapasso

Hoewel er in het bovenstaande geen enkele 'slechte' browser staat heeft Rapasso toch een voorkeur. De aanbevelingen zijn dan ook puur voor normaal Rapasso gebruik beredeneerd en kunnen voor andere doeleinden niet correct zijn.

Voor de beste Rapasso ervaring adviseren we je om Chrome of Safari te gebruiken. Hiermee werkt Rapasso net even iets sneller dan de andere browsers.

Werk je toch met Internet Explorer zorg dan dat je versie 11 hebt. Voor oudere versies komen geen updates meer uit en lopen je gegevens mogelijk gevaar.

Firefox
is ook een prima browser alleen werkt over het algemeen iets trager met betrekking tot gebruik van Rapasso.

(MS) Edge adviseren wij niet voor het gebruik van Rapasso.