Superuser

Wat is een Superuser

Een Superuser is een gebruiker welke extra rechten heeft binnen de Rapasso omgeving waarin je werkt. Dit wil zeggen dat hij/zij instellingen kan maken die gelden voor de gehele omgeving en extra mogelijkheden heeft binnen Rapasso.

Superusers zijn ook het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie als er vragen zijn over het gebruik van Rapasso.

Ik ben een Superuser

Jij hebt alle rechten in Rapasso.
Maar met grote macht komt grote verantwoordelijkheid.
Jij bent hét aanspreekpunt in de organisatie als het gaat om Rapasso vraagstukken. Zaken rondom Actielijsten / Dashboard / Categorieën en Briefsjablonen kennen geen geheimen voor je. Maar zoals elke (Rapasso) held zal ook jij eens een hulpje nodig hebben. (Batman had Robin & James Bond had Q)
Zo heb jij deze speciale sectie in ons helpcentrum tot je beschikking. Met daarin antwoorden op veelgestelde vragen en algemene informatie over de verschillende modules welke zich veelal in de Instellingen sectie bevinden.

Let op: Niet Superusers hebben deze module niet in hun menubalk staan en kunnen dus ook niet in dit scherm komen.