Briefsjablonen beheren

Om briefsjablonen te beheren dien je de juiste rechten/rollen te hebben. Als je de tandwieltjes in het linker menu van Rapasso ziet ben je bevoegd om met briefsjablonen te werken. Heb je de tandwieltjes niet en wil je toch een bepaald sjabloon in Rapasso op laten nemen? Neem dan contact op met diegene die binnen de organisatie daarvoor bevoegd is en overleg met deze persoon.

Een sjabloon toevoegen of wijzigen

1. In het admin panel bevind de Briefsjabloon module
  2. Je kan hier een bestaand briefsjabloon openen of een nieuw sjabloon aanmaken.
  3. Hier kan je het briefsjabloon een naam geven.
  4. Een categorie toekennen aan een briefsjabloon.
  5. Bij een bestaand briefsjabloon kan hier de brief inclusief 'ruwe/onverwerkte' placeholders gedownload worden. (het template)
  6. Selecteer een bestand om te uploaden in Rapasso.
  7. Opslaan als de wijzigingen of het nieuwe sjabloon klaar is.