Aanpassingen in het vernieuwde cliëntportal

Vanaf woensdag 23 december 2020 log je automatisch in op de vernieuwde versie

In dit artikel nemen we je mee in wat er gewijzigd is.

• Techniek:
    De grootste wijziging is wellicht niet direct zichtbaar, maar zal wel merkbaar zijn in het gebruikersgemak. De techniek achter het cliëntportal is namelijk volledig vernieuwd. Dit zorgt er onder andere voor dat bijvoorbeeld berichten van je cliënt direct zichtbaar worden, zonder dat je hiervoor de pagina hoeft te verversen.
  • Categorieën in de Mediatheek
    Nieuw is dat je in de Mediatheek structuur kan aanbrengen door te werken met verschillende categorieën, waarop gefilterd kan worden.
  • Openen documenten
    Net als in de rest van Rapasso worden bestanden nu geopend in Rapasso i.p.v. dat deze direct op je pc worden gedownload. Op deze manier heb je zo min mogelijk privacy gevoelige documenten op je pc staan.
  • Extra optie voor een CV design
    Het is mogelijk om een nieuw fris design te kiezen bij het genereren van een CV onder ePortfolio. Je kan kiezen uit 2 designs.
  • Bestanden
    Het onderdeel waar bestanden komen te staan is in de linkerkolom verplaatst van ePortfolio naar Coaching. Tevens wordt er vanaf nu een notificatiemail gestuurd wanneer er een bestand wordt toegevoegd, gelijk aan hoe dit gaat als er een bericht wordt toegevoegd.
  • Bewerken cliëntgegevens
    Het aanpassen van de gegevens van de cliënt kan nu door op de foto van de cliënt te klikken.
  • Menu inklapbaar
    De onderdelen van het menu in de linkerkolom kunnen nu ingeklapt worden.