Om de veiligheid van de data nog verder te beschermen, en om te voorzien in een groeiende behoefte bij onze grotere klanten, hebben we in Rapasso weer een nieuwe stap gezet.

Zoals bekend hebben we al de rol van Superuser. Een rol voor gebruikers die meer belast zijn met het inrichten van Rapasso en het aanmaken van zaken die met name te vinden zijn in het instellingen menu.
In deze rol zitten echter ook enkele taken die niet binnen de processen van Rapasso horen, maar meer bij het beheren van Rapasso. Vandaar dat we de rol van Beheerder introduceren.

We gaan de opties in het instellingen menu dan ook herverdelen, en wel als volgt:

Een Superuser blijft dus verantwoordelijk voor de menuopties die direct te maken hebben met de bedrijfsprocessen, terwijl de Beheerder zich meer gaat bezighouden met het beheren van Rapasso.

Naast dit overzicht bij instellingen is ook de Management Rapportage alleen beschikbaar voor de Superuser.

Voor organisaties die de Audittrail hebben afgenomen geldt dat deze functionaliteit beschikbaar is voor personen met de rol Beheerder.