Check bijgaande video voor uitleg over de organisatiekaart (let op: dit is een video van de volledige versie, in de Solo versie zal je niet alles terug zien)

Liever de uitleg lezen? Lees dan verder

Om de organisatiekaart te openen, klik je in de linkerkolom op het icoon voor Organisaties. Door een organisatie te selecteren opent aan de rechterkant van je scherm de organisatiekaart.

Hier zie je een overzicht van de ingevoerde gegevens van de organisatie. Door op de naam in de gele balk te klikken kan je deze gegevens ook weer muteren of aanvullen als dat nodig is.

Tab personen

Op de tab met Personen zie je alle opgevoerde personen die gekoppeld zijn aan deze organisatie. (Check dit artikel hoe je de koppeling tot stand kan brengen)

Door op het 'plusteken' te klikken kan je vanuit deze plek een nieuwe persoon die hoort bij deze organisatie opvoeren. De koppeling tussen persoon en organisatie wordt dan automatisch gelegd.
Klik je op de naam van een persoon, dan word je doorgeleid naar de betreffende persoonskaart.

Tabs Dossier/Geplande activiteiten

Op deze 2 tabbladen kan je op dezelfde wijze zaken vastleggen als op de persoonskaart, maar dan op organisatieniveau.