Dashboards aanmaken

De module voor dashboards bevindt zich in het instellingenmenu. Hier kom je door te klikken op het icoontje met de tandwieltjes. Dit icoontje is alleen zichtbaar voor superusers.
Klik in het instellingenmenu op het icoon met het metertje, 'Dashboards'.

Klik op de knop linksboven om een nieuw dashboard aan te maken.

Vervolgens kun je een dashboard aanmaken

Wanneer een dashboard gesloten is kunnen opdrachtgevers niet inloggen en niks (meer) zien. Wil je dat het dashboard toegankelijk is zet het dan op 'Open'.
Na het opslaan van de naam, verschijnt er rechts meer informatie over het dashboard. Hier kan je het dashboard verder configureren. Zie hiervoor het betreffende document.

Let op: Als je een nieuw dashboard aangemaakt hebt worden deze niet direct ingeladen aan de coach-kant van Rapasso. Als je een traject wilt koppelen aan een nieuw dashboard dien je de coach-kant te verversen. (Het systeem haalt dan alle nieuwe dashboards op.)