Inrichten autorisaties

Er zijn een aantal manieren waarop de autorisaties binnen Rapasso kunnen worden ingericht. Dit gebeurt tijdens de implementatie van Rapasso.
De volgende opties zijn mogelijk:

1. Alle gebruikers binnen jouw organisatie zien alle personen die zijn opgevoerd binnen Rapasso.
  2. Een of meerdere gebruikers binnen jouw organisatie zien alle personen die zijn opgevoerd binnen Rapasso. De overige gebruikers zien alleen de personen waarvan zij als begeleider staan opgevoerd en de personen waarvan is aangegeven dat deze gedeeld mogen worden met het team. Zie onderstaande afbeelding.
  3. Alle gebruikers zien alleen de personen waarvan zij als begeleider staan opgevoerd. Het vinkje 'deel met team' staat dan uit.

Let op: Mocht bovenstaand plaatje afwijken van hoe het er bij jou op je scherm uitziet en heb je geen mogelijkheid om het vinkje aan te passen? Laat dan de superuser van jouw organisatie contact met ons opnemen. Dat betekent dat er bij de implementatie van Rapasso andere keuzes gemaakt zijn.

Flex-accounts:

Er zijn organisaties die gebruik maken van flex-accounts. (deze zijn alleen af te nemen i.c.m. minimaal 10 Full accounts). Hiervan is het standaard zo dat deze gebruikers alleen de personen zien waarvan zij als begeleider staan opgevoerd.

Verwerkersovereenkomst

Wij bieden aan onze klanten kosteloos een standaard verwerkersovereenkomst aan. Hiermee wordt voldaan aan de eisen die de huidige en de komende privacyregelgeving en ook de Autoriteit Persoonsgegevens stelt aan verwerkingsverantwoordelijkheden met betrekking tot het vastleggen van afspraken met ons als verwerker van persoonsgegevens.
Indien nog niet eerder overeengekomen kan deze verwerkersovereenkomst door onze klanten worden aangevraagd via de helpdesk.

Privacy e-learning

Speciaal voor professionals bij Loopbaanbureaus & Mobiliteitscentra ging op 12 september 2017 de Privacy e-learning van start. Heb je deze gemist, maar wil je deze nog wel graag doorlopen?
Middels deze link krijg je toegang tot de complete e-learning inclusief video-materiaal en bijlagen: E-learning Privacy

Privacy Update

In een apart artikel Privacy Update 25 mei 2018 zijn de wijzigingen benoemd die zijn doorgevoerd in Rapasso en de extra opties die gekozen kunnen worden ter ondersteuning bij het naleven van de richtlijnen van de AVG.