Starten met Rapasso Solo

Wanneer je ingelogd bent in Rapasso Solo heb je altijd de mogelijkheid om de online tutorial te doorlopen. We adviseren om deze in elk geval te doorlopen als je Rapasso voor de eerste keer gebruikt, maar je kan ook op een later moment de tutorial opstarten voor 1 specifiek onderwerp.

Om de tutorial te starten zet je rechtsboven in je scherm de leermodus aan door hierop te klikken (1)
In de leermodus verschijnt linksonder het scherm waar je de tutorial kan openen (2)

Wanneer je het eerste onderwerp aanklikt dan start je de tutorial vanaf het begin. Wil je slechts 1 onderwerp doorlopen, dan klik je het onderwerp van je keuze aan.

Tips tijdens het gebruik van Rapasso Solo

In dit artikel willen we je meenemen in een aantal zaken waar je tegenaan zou kunnen lopen tijdens het gebruik van Rapasso en die over het algemeen eenvoudig kunnen worden opgelost.

Klik op de button om naar het betreffende artikel te gaan:

Vragen?

Heb je een vraag over Rapasso Solo en kan je het antwoord niet vinden in dit helpcenter? Je kan je vraag stellen in onze LinkedIn community: