Verwijderen

Om een persoon te verwijderen ga je naar de lijst met personen en door met je muis over de juiste regel te gaan verschijnt er aan het einde van de regel een prullenbakje.

Nadat je op het prullenbakje hebt geklikt krijg je nog de vraag of je de persoon daadwerkelijk wil verwijderen. Door op 'ja' te klikken verwijder je de persoon definitief uit Rapasso.

Let op: hiermee verwijder je ook het hele dossier van deze cliënt.