Om naar Organisaties te gaan, klik je in Rapasso in je linkermenu op bovenstaand icoon.
Je cursor staat dan direct in het zoekveld, zodat je meteen de naam kan typen van de organisatie die je zoekt. Dat scheelt weer klikken.

In het menu 'Organisaties' zie je rechts de organisatiekaart en links een overzicht van alle organisaties die zijn opgevoerd binnen jouw Rapasso omgeving.

Exporteren naar Excel

Het is mogelijk om lijsten met organisaties te exporteren naar Excel. Klik hiervoor op het symbool links bovenaan.

Vervolgens verschijnt er rechts een detailvenster met export mogelijkheden.

Kies vervolgens welke gegevens je wel/niet wilt exporteren naar Excel. Klik rechtsonder op het symbool 'Excel'. De gegevens worden gedownload en vervolgens kun jij deze gegevens in Excel openen en indien gewenst verder bewerken.

Sorteren

Organisaties kunnen op alfabetische volgorde per kolom gesorteerd worden door op de naam van de kolom te klikken en te kiezen voor oplopend of aflopend sorteren.