Activiteiten plannen

In Rapasso is het mogelijk om geplande activiteiten vast te leggen.
Afspraken die je inplant worden doorgezet naar je e-mailadres zodat jij de afspraak in je eigen agenda kunt toevoegen. Je kunt op twee manieren activiteiten plannen. Dit kan ofwel door de optie 'Plan in toekomst' (1) in het eerste scherm van de persoonskaart of door op de button 'Geplande activiteiten' (2) te klikken. Bij optie 1 zie je maximaal drie activiteiten. Bij optie 2 zie je het complete activiteiten overzicht

Wanneer je bijvoorbeeld een telefoongesprek wil plannen, dan klik je op de tekst 'telefoongesprek'.  Vervolgens krijg je een scherm waarop je versneld informatie over het telefoongesprek kunt ingeven.

Wil je uitgebreidere informatie noteren klik dan op de knop 'Meer..." Het volgende scherm verschijnt:

Je kunt naar eigen wens extra informatie ingeven, tijdregisteren en/of opmerkingen toevoegen. Door op de knop 'opslaan' (deur met groene pijl) te klikken, sla je de informatie op en verlaat je dit scherm en ga je terug naar het voorgaande scherm.

Activiteit delen met cliënt

Als je jouw activiteit deelt met jouw cliënt door een vinkje te zetten bij de optie "Deel met cliënt" dan ziet de cliënt dit terug in zijn eigen Cliënt Portal.

Plannen in agenda

Via mail krijg je een bericht met een agenda verzoek toegestuurd. Als je deze accepteert wordt het aan jouw (indien gekoppeld) eigen agenda toegevoegd.

Overzicht van alle geplande activiteiten

Wanneer je op je homepagina klikt op het icoon voor Activiteiten, dan krijg je een overzicht te zien van al jouw activiteiten. Wanneer je het vinkje aan hebt staan bij 'gepland', dan zie je alleen de nog niet voltooide activiteiten.
Als je op een activiteit klikt, dan wordt je doorgeleid naar de details van de betreffende activiteit.