In Rapasso kun je tijd registreren, zodat je per cliënt een duidelijk overzicht hebt van het bestede aantal uren.

Via de vierde button onderaan de persoonskaart kom je in een totaal overzicht van alle tijdregistraties van een persoon terecht.

Overzicht van jouw eigen uren

Voor een volledig overzicht van jouw eigen tijdregistraties klik je links op de snelkoppeling voor tijdregistraties.

Wil je meer informatie klik dan op de activiteit zelf zodat er rechts een scherm met detailinformatie verschijnt.

Tijdregistraties exporteren

Je kan de tijdregistraties ook exporteren naar Excel middels de knop bovenin je scherm (1). Als je wil kan je eerst ook per cliënt filteren door de naam in de zoekfunctie in de typen (2).
Rechts in je scherm kan je aanvinken welke onderdelen je mee wil exporteren en vervolgens druk je op de exportknop (3).