Bestanden uploaden als cliënt

Cliënten kunnen documenten uploaden door in het Cliënt Portal links in het menu onder ePortfolio naar het menu-item "Bestanden" te gaan. De cliënt klikt rechtsboven op het symbool voor toevoegen, zoekt het juiste bestand op de computer, selecteert dit bestand en klikt op openen.

Vervolgens wordt het bestand geüpload en verschijnt er een blauwe balk.

Wanneer deze balk vol is verschijnt er een nieuw scherm. In dit scherm kan er aan het bestand een onderwerp en een omschrijving meegegeven worden. Het bestand zelf verschijnt als een link naast de datum. Wanneer de lege velden zijn ingevuld kiest men voor opslaan.

Dit bestand wordt nu toegevoegd aan het onderdeel bestanden in het Cliënt Portal.

Zichtbaarheid bestanden

De bestanden zijn vervolgens niet alleen voor de cliënt zichtbaar, maar worden automatisch toegevoegd aan het dossier van de professional (begeleider/coach) zodat deze bestanden ook voor hem/haar inzichtelijk zijn.

#importeren