Een persoon toevoegen

Via de module 'personen' kun je cliënten aan Rapasso toevoegen. Links boven het overzicht van de personen klik je op het groene plus teken (1). Aan de rechterkant van je scherm verschijnt een lege kaart (2) waar je de benodigde informatie in de velden kunt invoeren.

Na het invullen van alle velden en tabbladen klik je rechtsonder (3) om op te slaan.

Tabblad Algemeen

De in te vullen velden hier spreken voor zich.
Let op: In het kader van de Privacy is het standaard zo ingesteld dat alleen de gekozen begeleider de nieuw aangemaakte persoon in Rapasso kan zien. (dus ook wanneer jij voor een ander een persoon aanmaakt, dan kan jij deze zelf niet zien na het aanmaken). Wanneer je het vinkje (1) bij 'deel met team' aanzet, dan kan iedere begeleider binnen jouw Rapasso-omgeving de betreffende persoon zien.
Bij het aanmaken kan je aangeven welk type persoon het is (2). Met 'cliënt' wordt een coachee bedoeld en met een 'klant' een persoon die werkzaam is voor een organisatie voor wie jij opdrachten doet.
'Collega', 'partner' en 'vriend' zal in de praktijk niet vaak gekozen worden.

Tabblad Contact informatie

Hier vul je de contactgegevens van de cliënt in. Het is mogelijk om meerdere telefoonnummers, e-mailadressen en adressen op te geven. Het is slechts bij 1 mogelijk om deze als voorkeur aan te vinken. Dit zijn de gegevens die op het 1e blad van de persoonskaart getoond zullen worden.