Via het icoon 'Personen' links in het menu (1) kom je in de lijst met alle personen. Wanneer je op een naam klikt (2) dan opent rechts op je scherm de persoonskaart van de betreffende cliënt

In deze kaart heb je verschillende (actie)mogelijkheden. In dit artikel leggen we de mogelijkheden uit.

Informatie over de persoon (3)

In de blauwe balk kun je op de naam van de persoon klikken om naar informatie over de persoon te gaan.

Mailen (4)

Snel en gemakkelijk jouw cliënt mailen kan door op het e-mailadres in de persoonskaart te klikken. Jouw eigen e-mailprogramma opent zich en in de bcc wordt automatisch dossier@rapasso.eu opgenomen zodat de betreffende mail in het dossier opgeslagen zal worden.

Cliëntportal (5)

Om in te loggen op het Cliënt Portal klik je op het symbool of de tekst 'Cliëntportal'.

Profielfoto wijzigen van jouw cliënt (6)

Een cliënt kan zijn/haar foto wijzigen in het cliëntportal, maar ook jij kunt dit voor hem/haar doen door op de foto of het grijs/witte foto-figuur te klikken. Heel eenvoudig kun je vervolgens een nieuwe profielfoto uploaden.

Voeg toe aan dossier (7)

In de persoonskaart zie de laatste drie activiteiten toegevoegd aan het dossier. Door op de onderstreepte teksten: verslag, telefoongesprek, bestand en/of notitie te klikken kun je nieuw dossier item toevoegen.
Wil je meer informatie over het dossier item weten klik dan op het betreffende item.

Plan in toekomst (8)

Je kunt 3 soorten activiteiten plannen: een telefoongesprek, afspraak en taak. Deze activiteiten kunnen gekoppeld worden aan je eigen agenda.
Ook worden de activiteiten in het midden onder op je eigen dashboard getoond bij het onderdeel 'Geplande activiteiten'. Op je dashboard worden er maximaal 11 geplande activiteiten getoond.
Teksten van onvoltooide activiteiten waarvan de datum al verstreken is zijn rood en de in de toekomst geplande activiteiten zijn zwart.

Een persoonskaart bestaat uit vier 'tabbladen'. Deze tabbladen open je door op de onderste symbolen te klikken. Klik op 'Overzicht' (9) om terug te keren naar het hoofdscherm van de persoonskaart. Wil je alle dossier items zien klik dan op 'Dossier' (10) . Door op 'Geplande activiteiten' (11) te klikken zie je een overzicht van alle openstaande en niet voltooide activiteiten. Alle tijdregistraties zie je door op de button 'Tijdregistraties' (12) te klikken.