Gebruikers informatie

Elke professional kan specifieke informatie of instellingen doen voor zijn/haar Rapasso account. Deze gebruikersinformatie vind je rechts bovenin de blauwe balk.

Druk op de link 'Welkom Je naam'. Hierna kom je in het scherm waarop je kan kiezen voor

1. Wijzig gebruikersprofiel
  2. Wijzig wachtwoord

Wijzig gebruikersprofiel

Bij het wijzigen van het gebruikersprofiel kan je verschillende zaken configureren.

1. Een foto van jezelf uploaden. Deze foto komt ook terug in het Cliënt  Portaal.
  2. Je Skype ID invoeren. Ook deze komt in het Cliënt Portaal.
  3. Telefoonnummer. Hier vul je het nummer in waarop cliënten je mogen bellen. Deze wordt ook gepubliceerd in het Cliënt Portaal.
  4. Kenmerk. Een kenmerk dat de organisatie u geeft. Dit is niet aan te passen.
  5. Jobport login. Heb je een koppeling met Jobport afgenomen, dan staat hier het e-mailadres waarmee je inlogt.
  6. Naam. Dit is een overschrijving van je voornaam welke het systeem automatisch gebruikt om te duiden welke zaken aan je naam verbonden zijn. (Mochten er meerdere professionals zijn met dezelfde voornaam kan dat voor verwarring zorgen, en dan kan hier een alternatieve naam ingevoerd worden.)
  7. Stuur een e-mail bij elke iedere cliënt reactie. Als de cliënt in zijn Cliënt  Portaal een bericht stuurt waarop hij direct contact zoekt of reageert op iets wat jij als professional geplaatst hebt krijg je hier buiten Rapasso om ook een e-mail notificatie van.
  8. Toon standaard alleen reacties op het dashboard. Op het dashboard bij 'Cliënt reacties' worden alle mutaties getoond die gedaan zijn in het Cliënt Portal. Wil je daar enkel de 'cliënt reacties' zien kan je dit aanvinken.
  9. Opslaan

Wijzig Wachtwoord

Hier kan je je wachtwoord wijzigen. Vul eenmaal het oude wachtwoord in, daarna tweemaal het nieuwe wachtwoord.
Zorg dat je wachtwoordsterkte past bij de gevoeligheid van de informatie die je vastlegt.