Nadat je hebt ingelogd kom je op jouw eigen homepagina danwel dashboard terecht. Op deze pagina zie je een kort overzicht van de actieve Cliënt Portals, de laatst toegevoegde Dossier Items, Cliënt Feedback, eventueel Onverwerkte E-mails en Geplande Activiteiten.

Actieve Cliënt Portals

Onder dit kopje staan de Cliënt Portals die op dit moment actief zijn. Over het algemeen zal je hier de cliënten zien staan met wie je op dat moment het meeste contact hebt. Door op de naam van een cliënt te klikken word je direct doorgeleid naar het betreffende Cliënt Portal.

Dossier Items

Onder het kopje 'Dossier Items' zie je een overzicht van alles wat jij recent hebt toegevoegd aan jouw lopende dossiers. Dit kunnen verslagen, telefoongesprekken, bestanden, mails, en notities zijn.

Cliënt Feedback

Onder het kopje 'Cliënt Feedback' vind je een overzicht van de laatste activiteiten van jouw cliënten. Het meest recente staat boven aan. Mocht je niet alles willen zien op je homepagina zet dan een vinkje bij 'alleen reacties'.

Onverwerkte E-mails

Rapasso herkent op basis van de e-mailadressen aan welk dossier de betreffende mail gekoppeld moet worden. De mails die jij aan een dossier wil toevoegen kun je sturen naar dossier@rapasso.eu. In bepaalde gevallen kunnen mails niet direct gekoppeld worden aan een dossier. Deze mails vind je terug onder het kopje "Onverwerkte E-mails'. Door op de mail te klikken kun je zelf aangeven aan welke persoon de mail gekoppeld moet worden, zodat je de mail terug kunt vinden het dossier.
Uitgebreide informatie over e-mailverwerking vind je in het artikel E-mailverwerking.

Geplande activiteiten

Een overzicht van toekomstige activiteiten zoals telefoongesprekken, afspraken en taken kun je op je homepagina terugvinden. Hier worden maximaal 11 geplande activiteiten getoond. Deze activiteiten kun je zelf handmatig invoeren via de persoonskaart van de cliënt.

Gebruikersprofiel, helpcenter en afmelden

Rechtsboven in je scherm zie je altijd Welkom [je naam], helpcenter en afmelden.

Via Welkom [je naam] kun je je gebruikersprofiel aanpassen en/of je wachtwoord wijzigen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar het artikel hierover.

De link naar het Helpcenter is altijd vanaf elke plek binnen Rapasso te bereiken. Je wordt dan direct doorgeleid naar het Helpcenter van Rapasso Solo.

Om uit te loggen uit Rapasso maak je gebruik van de knop 'Afmelden'.