Aanvragen en beheer van gebruikers / accounts

Aanvragen, beheren en verwijderen van accounts op Rapasso

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe gebruiker toevoegen of gebruiker deactiveren

Als een gebruiker toegevoegd moet worden, of een bestaande gebruiker niet langer toegang mag hebben tot Rapasso, vul dan onderstaand wijzigingenformulier in en mail dit aan helpdesk@rapasso.nl. We voeren alleen wijzigingen door wanneer deze worden aangevraagd door een gebruiker met de rechten van Beheerder.

Beheer gebruikers door Beheerder

1. Het icoon voor de gebruikersmodule.

2. Lijst van alle namen welke gekoppeld zijn (geweest) aan je Rapasso.

3. Indicator of de gebruiker momenteel toegang heeft tot je Rapasso.

4. Instelbare Rechten:

• Is de gebruiker Superuser.

• Heeft de gebruiker delete rechten.

5. Jobport account, het e-mailadres waarmee gebruiker inlogt op Jobport.

6. Telefoonnummer van de gebruiker (inzichtelijk voor cliënten met een Online Portaal).

Bij het openen van de gebruikersmodule zal de lijst van gebruikers getoond worden. Als je de rechten wil aanpassen van een gebruiker kan je deze uit de lijst selecteren. Als je deze persoon bijvoorbeeld deleterechten wil toekennen vink dan delete rechten aan. Vergeet vervolgens niet om op opslaan te drukken.

De gebruiker zal daarna eerst een keer moeten uitloggen en opnieuw opstarten en aanmelden om de rechten te activeren.

Tags:
#Usermanagement, #user management, #nieuwe gebruikers, #wijzigen gebruikers, #nieuw account, #verwijderen account #toegang ontzeggen #opzeggen #extra account