Rare weergave Rapasso

Rapasso ziet er anders uit dan normaal

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Weergave in de browser

Je logt in op een andere computer of iemand anders heeft achter je computer gezeten en Rapasso ziet er ineens heel anders uit. Hier verschillende oorzaken en oplossingen.

Resolutie

Rapasso past zich aan op de afmeting van de browser die het tot zijn beschikking heeft. Heeft Rapasso te weinig ruimte om alles weer te geven zullen er zaken in de lijsten verborgen worden. Zo zal je op te kleine schermen enkel voor- en achternaam zien in de personen lijst (voor tablets is dat vaak het geval).

Zoom

Het kan zijn dat de Rapasso erg vergroot of juist er klein weergegeven wordt. Veel browsers hebben een zoom functie. Dit wordt bij de meeste browsers aangegeven in de adresbalk met een vergrootglas icoon en/of een percentage. Als je hierop drukt kan je eenvoudig terug zetten op de standaard 100%.

Sneltoets voor terugzetten naar 100%:
Windows : Control knop inhouden en dan 0 indrukken (nul).
Apple : Command knop inhouden (⌘) en dan de 0 indrukken (nul).

Extensies

In bepaalde browsers kan je extensies/add-ons installeren. Deze veranderen het gedrag van de standaard browser. En hiermee ook de weergave van websites beïnvloeden. Deze kan je terug vinden bij de instellingen van de browser.

Deze extensies kunnen conflicteren met Rapasso. Controleer welke add-ons/ extensies aan staan en kijk of bij het uitzetten hiervan Rapasso wel correct weergegeven wordt.